Slagter Byskov
Adelgade 59
8660 Skanderborg
Tlf.: 86520003

Buffet

DOWNLOAD BUFFET-BROCHURE

Frokostbuffet

  • Sild med karrysalat og løgringe
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Leverpostej med ristede champignon og sprød bacon
  • Mørbradbøf i champignonsovs
  • Ribbensteg med rødkål
  • Brie med druer

Min. 8 pers.

Pris pr. pers. kr. 125,-
Brød og smør kr. 20,-

 

Klassisk buffet

  • Varmrøget laks og tunmousse på salatbundpyntet med rejer, hertil dressing
  • Rosastegt tyndstegsfilet og fransk krydderskinke
  • Rødvinssauce
  • Flødekartofler og baconkartofler
  • Broccolisalat og klassisk grøn salat med dressing
  • Frugttærte med dressing

Min. 12 pers.

Pris pr. pers. kr. 189,-

 

 

Græsk buffet

  • Laksetærte og pandekager med krebsehalesalat
  • Lammekølle og gyrossteg af gris
  • Tzatziki
  • Græsk kartoffelsalat med bagte peberfrugter samt små ovnbagte krydderkartofler
  • Tomatsalat med rucola blød feta og oliven samt æblesalat med hvidkål porre og ananas
  • Pandekage med lakridsis og hindbær

Min. 12 pers.

Pris pr. pers. kr. 198,-

 

Italiensk buffet

  • Carpaccio på rucolabund med parmesan og lufttørret skinke på spæd salatbund med melon
  • Kalvetyksteg med krydderurter samt fyldt kalkunbryst m/soltørret tomat, porre og krydderost
  • Svampesovs
  • Pastapesto og rosmarinkartofler
  • Melonsalat med friske asparges og spinatsalat med parmesan
  • Chokoladebrownies med mynteis og frisk frugt

Min. 12 pers.

Pris pr. pers. kr. 198,-

 

Vi anbefaler vores friskbagte brød

Hvidløg eller citronflutes kr. 5,-
Madbrød koldhævet uden tilsætningstoffer + smør kr. 10,-


Årstidens buffet

Forår

  • Lakserulle med rygeostcreme, vakuumsyltede agurker i hyldeblomsteddike samt sprøde salater
  • Lammesteg med gremolata, rabarberrelish og forårsgrønt med pesto
  • Kalveculotte med stærke rødder og crispy ruller med krydderurtekartofler
  • Madeirasauce
  • Eksotisk mango- og passionskage med vaniljecreme

Min. 12 pers.

Pris pr. pers. kr. 198,-

 

 

Sommer

  • Rødspættepaupietter med grov pickles og rugcroutoner
  • Rosastegt kalveculotte med “bouquet garni”, og marinerede sprøde sommergrøntsager
  • Grillet kyllingebryst ”basquaise” og nye kartofler med friske krydderurter
  • Kold bearnaise
  • Jordbærkage med hvid chokolade og citronmelisse

Min. 12 pers.

Pris pr. pers. kr. 198,-

 

Efterår

  • Laks ”sous vide” 55 C Nordic style
  • Svinemørbrad med baconcrunch og violet ”kål-slaw” med mormordressing
  • Ølbraiseret oksetykkam med rodfrugter og kartoffeltærte a la brændende kærlighed
  • Bordelaisesauce
  • Funky blåbærkage med bærkompot

Min. 12 pers.

Pris pr. pers. kr. 198,-

 

Vinter

  • Rødbedemarineret torsk med orientalske julienneurter
  • Svinefilet ”Royal” med spicy jordskokker og kartoffelbåd med mos
  • Okseculotte ”slow-cooked” med gulerodssortiment samt ovnbagte beder og rodfrugter med timian
  • Whiskysauce - hjemmelavet
  • Chokoladedrøm med nøddeiscreme og hindbærcoulis

Min. 12 pers.

Pris pr. pers. kr. 198,-

 

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK