Buffet
Se som pdf
Frokostbuffet
- Sild med karrysalat og løgringe
- Fiskefilet med remoulade og citron
- Leverpostej med ristede champignon og sprød bacon
- Mørbradbøf i champignonsovs
- Ribbensteg med rødkål
- Brie med druer
Min. 8 pers.
Priserne er ved min. 10 pers.
Lille tillæg ved under 10 pers.
Pris pr. pers. kr. 135,-
Klassisk buffet
- Varmrøget laks og tunmousse på salatbundpyntet med rejer, hertil dressing
- Rosastegt tyndstegsfilet og fransk krydderskinke
- Rødvinssauce
- Flødekartofler og baconkartofler
- Broccolisalat og klassisk grøn salat med dressing
- Frugttærte med dressing
Min. 12 pers.
Pris pr. pers. kr. 209,-
Græsk buffet
- Laksetærte og pandekager med krebsehalesalat
- Lammekølle og gyrossteg af gris
- Tzatziki
- Græsk kartoffelsalat med bagte peberfrugter samt små ovnbagte krydderkartofler
- Tomatsalat med rucola blød feta og oliven samt æblesalat med hvidkål porre og ananas
- Pandekage med lakridsis og hindbær
Min. 12 pers.
Pris pr. pers. kr. 219,-
Italiensk buffet
- Carpaccio på rucolabund med parmesan og lufttørret skinke på spæd salatbund med melon
- Kalvetyksteg med krydderurter samt fyldt kalkunbryst m/soltørret tomat, porre og krydderost
- Svampesovs
- Pastapesto og rosmarinkartofler
- Melonsalat med friske asparges og spinatsalat med parmesan
- Chokoladebrownies med mynteis og frisk frugt
Min. 12 pers.
Pris pr. pers. kr. 219,-
Årstidens buffet
Forår
- Lakserulle med rygeostcreme, vakuumsyltede agurker i hyldeblomsteddike samt sprøde salater
- Lammesteg med gremolata, rabarberrelish og forårsgrønt med pesto
- Kalveculotte med stærke rødder og crispy ruller med krydderurtekartofler
- Madeirasauce
- Eksotisk mango- og passionskage med vaniljecreme
Min. 12 pers.
Pris pr. pers. kr. 219,-
Sommer
- Rødspættepaupietter med grov pickles og rugcroutoner
- Rosastegt kalveculotte med “bouquet garni”, og marinerede sprøde sommergrøntsager
- Grillet kyllingebryst ”basquaise” og nye kartofler med friske krydderurter
- Kold bearnaise
- Jordbærkage med hvid chokolade og citronmelisse
Min. 12 pers.
Pris pr. pers. kr. 219,-
Efterår
- Laks ”sous vide” 55 C Nordic style
- Svinemørbrad med baconcrunch og violet ”kål-slaw” med mormordressing
- Ølbraiseret oksetykkam med rodfrugter og kartoffeltærte a la brændende kærlighed
- Bordelaisesauce
- Funky blåbærkage med bærkompot
Min. 12 pers.
Pris pr. pers. kr. 219,-
Vinter
- Rødbedemarineret torsk med orientalske julienneurter
- Svinefilet ”Royal” med spicy jordskokker og kartoffelbåd med mos
- Okseculotte ”slow-cooked” med gulerodssortiment samt ovnbagte beder og rodfrugter med timian
- Whiskysauce - hjemmelavet
- Chokoladedrøm med nøddeiscreme og hindbærcoulis
Min. 12 pers.
Pris pr. pers. kr. 219,-
Vi anbefaler vores friskbagte brød
Pris pr. pers.
Hvidløg eller citronflutes incl. smør kr. 5,-
Madbrød incl.smør kr. 10,-
