Slagter Byskov
Adelgade 59
8660 Skanderborg
Tlf.: 86520003

Slagter Byskov

- den rigtige slagter

Slagtermester Thomas Byskov er 6. generation af slagtermestre i familien Byskov. Han har fået de stolte håndværkertraditioner ind med modermælken og brænder for den ”gammeldags” slagterforretning med hjemmelavede kvalitetsprodukter, godt kød og god service.  

Slagter Byskov i Møllegade er bygget på respekten for de gode danske råvarer, med fokus på kvalitet og dyrevelfærd. Leverandører vælges med omhu. Okse- og kalvekød kommer direkte fra Himmerland, mens f.eks. fjerkræ er fra Gråsten Fjerkræ. Begge er producenter, der er kendt for kvalitet, dyrevelfærd og fødevaresikkerhed, hvilket efterlader ”en god smag i munden”.

Alle pølser, salater, pålæg og andre produkter er hjemmelavede helt fra bunden og efter egne opskrifter. Slagter Byskov ”snyder” ikke med kunstige smagsforstærkere, men leverer ærlig mad til kvalitetsbevidste kunder.

Det gælder også slagterforretningens færdigretter. Hvad enten det er Dagens Varme Ret, smørrebrød, sandwich, uge og månedspakken, Weekendstegen, levering af menuer eller mad ud af huset til større arrangementer, så garanterer Slagter Byskov og hans faguddannede personale kvalitet og smag i hver en mundfuld.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK